Skip to content

Sponsors NL

Sponsors

Enterprise

Enterprise is het huur en lease bedrijf van vervoersauto’s. In 1957 is Enterprise in de Verenigde Staten opgericht door Jack Taylor. Dit was zo’n ongelofelijk succes dat het vandaag de dag is uitgegroeid tot een wereldbedrijf met franchise locaties in elk land. Enterprise Nederland ondersteund Luciano zijn ontwikkelingen sinds 2019.
https://www.enterprise.nl/nl/home.html


Topsport Amsterdam

Topsport Amsterdam heeft Luciano geselecteerd voor het Urban Talenten Sport Fonds. Binnen dit fonds krijgt Luciano een professioneel topsport traject aangeboden wat bestaat uit:

  • Woning
  • Voeding
  • Training
  • Specialistische behandelingen voor herstel

Het prachtige aan Topsport Amsterdam is dat ze gestructureerd maatwerk leveren. Op deze manier zorgen ze voor een uniek en perfect trainingsprogramma waarin Luciano optimaal kan presteren.

https://topsport.amsterdam/


Freerun University

Freerun University is de plek waar iedereen kan leren freerunnen! Luciano is mede oprichter van de Freerun University en heeft hierdoor een nauwe samenwerking met de Freerun University. De Freerun University wordt gebruikt voor alle activiteiten van Luciano Balestra en is tegelijkertijd ook een van de trainingsfaciliteiten van Luciano. De Freerun University biedt vaste lessen aan voor kinderen om te leren freerunnen. Ook is het mogelijk om in het weekend vrij te trainen en natuurlijk kan je ook je kinderfeestje bij de Freerun University vieren.

https://www.freerununiversity.com/


TeamNL

Luciano is deel van het Nederlandse team en wordt jaarlijks vanuit de Koninklijke Nationale Gymnastiek Unie naar de wereldkampioenschappen gestuurd. Hier representeert Luciano Nederland om ervoor te zorgen dat wij als Nederland de wereldkampioenschappen kunnen winnen!

FISE 2019, Montpellier, France.