Skip to content

Possibilities NL

Possibilities

De partners van Luciano krijgen niet alleen het recht om Luciano te benoemen als ambassadeur. Ook krijg je als partner unieke producten om je bedrijf te promoten. Met Luciano kan je zowel je imago versterken als een nieuw imago creëren. Hierbij is het volledig aan de partners waar hun voorkeur naar uitgaat.  Voor partners biedt Luciano een groot aantal mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. De mogelijkheden zullen hieronder kort worden toegelicht.


Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor krijgt u alle onderstaande opties geleverd. Daarnaast bent U als bedrijf te zien op alle pagina’s van Luciano’s website. U heeft de grootste plek op de partners site en zal worden genoemd in de bio van zijn Instagram. Mocht u interesse hebben in één of enkele van onderstaande opties dan is dat natuurlijk geen probleem!


Commercial

Van A-Z maken wij een volledige commercial op maat. Wij nemen de volledig regie, film en productie op ons zodat de partner direct een eindproduct krijgt zonder daar zelf tijd in te hoeven steken. De commercial wordt vorm gegeven aan de hand van de wensen van de partner. De commercial is voor eigen gebruik en kan dan dus ook commercieel ingezet worden. Hieronder het voorbeeld van de commercial voor Enterprise.


Foto’s 

Een portfolio met professionele foto’s waar het product van het bedrijf en de skills van Luciano naar voren komen.


Content Creation

Luciano zal social media content maken die door uw bedrijf gepost kan worden, daarnaast is het ook mogelijk om story take-overs te realiseren of eventuele andere social media acties. Hiernaast een voorbeeld van de story-take over die gedaan is voor Zappsport en Topsportadam!

Zappsport

Topsportadam

Topsportadam


Representatie

Uw bedrijf zal gepresenteerd worden in alle grote content die ontwikkeld wordt. Een van de voorbeelden van projecten die op de planning staat voor 2021 is Freerunning Amsterdam. Een unieke video die Amsterdam op een manier laat zien die nog nooit eerder vertoond is. Hieronder de trailer. 


Nationaal shirt

Op de wedstrijdkleding van Luciano Balestra zijn er 2 sponsorplekken beschikbaar. Dit is het officiële shirt van Team NL die altijd gedragen zal worden bij wedstrijden. Ook zal de sponsor geprint worden op de standaard kleding van Luciano zodat ook op non-competitieve evenementen de sponsor naar voren komt.

FISE 2019, Montpellier, France.

Auto stickers

Er zal een professioneel design worden gemaakt die op Luciano zijn auto geplakt word. De auto gebruikt Luciano voor alle evenementen en shows die gegeven worden.


Masterclass

Als partner krijg je gratis een masterclass. Deze masterclass kan een priveles zijn maar kan ook een kinderfeestje zijn. Voor de Masterclass zal de volledige Freerun University gereserveerd worden.


Corporate event

De sponsor krijgt een bedrijfsfeest voor het gehele team inclusief lunch en drinken (non-alcoholisch). Dit evenement wordt georganiseerd aan de hand van uw wensen waarbij de focus van het bedrijfsfeest op een bepaald thema kan liggen zoals: zelfvertrouwen, samenwerking, angst overwinnen, plezier of creativiteit.Interesse om ook partner te worden?

Klik op de knop hieronder en kom in contact!