Corporate event

Het bedrijfsfeest van Luciano Balestra is een activiteit waar nog lange tijd over nagepraat wordt. Het bedrijfsfeest is een ongelofelijke manier om je gehele team te versterken. Naast het ervaren van een nieuwe sport leren de deelnemers ook dat ze eigenlijk veel meer kunnen dan ze in eerste instantie dachten. 

Tijdens de workshops gaat het niet om je niveau maar om de progressie die je maakt. Iedereen traint op een ander niveau en heeft een andere achtergrond. In de workshop traint iedereen op zijn eigen niveau en bouwen we in kleine stapjes toe naar een mooi eindresultaat!

Het feest bestaat uit een training van 1,5 uur met daarna pauze van 45 minuten waar drankjes en eventueel eten wordt verzorgd. Na de pauze geeft Luciano een presentatie op maat van 15 minuten. Na de presentatie is er een tweede workshop van 1 uur waarbij iedereen vrij mag trainen. En het bedrijfsfeest sluiten we uiteindelijk af met 30 minuten borrel! 

ActiviteitTijd
Training1,5 hour
Pauze45 minuten pauze
Presentatie15-30 minuten
Twee training1,5 uur
Borrel30 minuten

Het bedrijfsfeest kan gefocust zijn op een of meerdere  onderwerp(en).
– zelfverzekerdheid
– creativiteit
– samenwerken
– angsten overwinnen
– initiatief nemen
– respect voor elkaar
– doorzettingsvermogen

20 man kosten zijn 2000 euro excl btw en km-vergoeding. De bedrijfsfeesten kunnen gevolgd worden in de Freerun University. 

 De bedrijfsfeesten kunnen altijd op maat gemaakt worden en aangepast worden op duur, extra’s en locatie. We kunnen ook op locatie het bedrijfsfeest geven. Hiervoor kan een offerte op maat aangevraagd worden.