Skip to content

Missie & Visie

Mission en Vision

“Freerun to chase freedom and unite the world”

Luciano wilt op een fysiek niveau komen dat hij elke uitdaging aan kan. Hij ambieert een niveau waarin alle sporten die hij in zijn verleden heeft beoefend samen komen. Een niveau waarbij je zowel een dubbel salto met een snowboard kan als vanaf de grond, tijdens het freerunnen.

Luciano heeft er alles voor over om op de toppen van zijn kunnen te presteren. Een wereld ingericht om de vrijheid te hebben om te trainen waar die maar wilt, wanneer die maar wilt en wat hij maar wilt. Volledige vrijheid van beweging die omgezet kan worden in spraakmakende en inspirerende content

Luciano traint niet alleen voor zichzelf maar ook voor iedereen om hem heen. Hij wilt de mensen om hem heen inspireren dat alles mogelijk is als je er maar in gelooft en er alles voor over hebt. 

“My goal is to reach total freedom of movement. I want to get to a point where I can do anything, anywhere, whenever I want.”

Net zoals in het freerunnen maakt het niet uit wat je doet, als je maar doet waar je zelf het gelukkigst van wordt. Niks is te gek en elke droom wordt gerespecteerd. Luciano ziet een wereld voor zich waarin mensen elkaar als gelijke behandelen en elkaar niet oordelen. Iedereen heeft zijn eigen proces en ervaring en doet zijn best op zijn eigen manier. We moeten ervoor zorgen dat we elkaar stimuleren en motiveren om de beste versie van onszelf te worden!


“A world where all pursue their dreams by overcoming their boundaries.”

Luciano ziet een wereld voor zich waarin de nieuwe generatie opgeleid wordt hoe ze van hun dromen werkelijkheid kunnen maken. Een wereld waarin iedereen zijn persoonlijke passie achterna gaat. Luciano droomt ervan om te leven in een ecosysteem waarin ieders droom gestimuleerd wordt, een wereld waarin het geprezen wordt als je risico’s neemt en je droom achterna gaat.

In het freerunnen leren we hoe we om moeten gaan met onze angsten en dromen. Je ziet een enorme sprong waarvan je weet dat deze mogelijk is, maar tegelijkertijd ben je er bewust van dat je deze nog niet kan. Je bent je bewust van de risico’s en voelt angst voor de gevolgen als je de sprong toch zou doen. Op dat moment ga je de uitdaging op andere plekken trainen en nabootsen tot het punt dat je de vaardigheden hebt aangeleerd die nodig zijn om de sprong goed te kunnen uitvoeren. Op dat punt ga je terug en is het alleen nog maar de angst die tussen jou en je sprong in staat.

Vaak wordt angst geïnterpreteerd als een teken dat je iets niet moet doen. Dit is daarentegen onjuist. Angst is een teken dat er een risico aanwezig is. Risico’s hoef je daarentegen niet uit de weg te gaan. Je kan deze risico’s namelijk controleren. Als je volledig bewust bent van de gevaren maar 100 % zeker bent dat je de sprong kan dan is het succes alleen nog maar afhankelijk van je zelfvertrouwen en focus. Vertrouw in jezelf, laat je angsten los en focus. Dit is het prachtige moment dat de echte magie ontstaat. Na, soms jarenlang, trainen ga je eindelijk voor de sprong en overwin je je angst! Dit is het mooiste gevoel wat er is en wat zich vertaalt in de allerkleinste dingen. Het maakt niet uit waar je passie ligt, je grenzen verleggen en je angsten overwinnen is een ongelofelijk energie boostend gevoel en een vereiste voor alles wat je wilt bereiken. 

Luciano hoopt door middel van freerunning mensen bewust te maken hoe ze met hun angsten om moeten gaan zodat ze hun grenzen kunnen verleggen. Luciano wilt het voorbeeld zijn waar mensen zich aan kunnen optrekken. Luciano wilt mensen inspireren om zich niet tegen te laten houden door hun angsten maar alles te geven wat ze in zich hebben om hun dromen te bereiken.