Skip to content

LB Masterclasses

Vrijheid, Verbinding, Vertrouwen

Luciano Balestra wilt toewerken naar een betere wereld.

Een wereld waar iedereen zich in vrijheid kan bewegen.
Een wereld waar we verbonden zijn met elkaar en onze omgeving. 
Een wereld waar iedereen kan leven met vertrouwen in zichzelf.

Doormiddel van de masterclasses wil Balestra hier een verschil in maken. Geen methodiek gebruiken om een bepaalde techniek aan te leren. Maar methodiek gebruiken om daadwerkelijk een impact te maken en een mentaal verschil te maken.  

Masterclasses

FREERUNNING

Freerunning is een van de weinige sporten waarbij je geen competitie speelt tegen elkaar. Je traint voor jezelf maar met elkaar. Je traint om beter te zijn dan de vorige keer. Je traint om je eigen grenzen te verleggen, Onafhankelijk van de ander. 

Het maakt niet uit wat je doet, maar hoe je het doet! 

Freerunnen is net buitenspelen. Je kan niet beter zijn in buitenspelen dan iemand anders. Hierdoor is freerunnen een individuele sport die je gezamenlijk beoefend. Dit zorgt ervoor dat er veel aansluiting is, ook juist bij mensen met sociale of mentale achterstanden zoals bijvoorbeeld autisme. 

Bij het freerunnen daag je jezelf uit. Je probeert je grenzen te verleggen en te ontwikkelen. Daarentegen staat veiligheid centraal tijdens de trainingen. Dit zorgt er dan ook voor dat focus een vereiste is voor de beoefenaar. Bij beginners bouwen we dit stap per stap op. Hierbij ontwikkelen we niet alleen de fysieke aspecten maar ook de capaciteiten om te focussen.

Naast focus komen bij het freerunnen ook veel andere fundamentele mentale aspecten aanbod. Bij freerunnen leer je hoe je angsten overwinnen, samenwerken en doorzetten. Ook is freerunnen een discipline waar niks moet maar alles mag. Hierdoor ontstaat er een vrijheid van bewegen waarmee creativiteit enorm word gestimuleerd

Freerunning is de sport van de toekomst! 

Manier van werken

Het doel van de masterclasses is om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de doelstellingen van de desbetreffende organisatie. 

Samen ontwikkelen we een doel wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de leerlingen. 

De masterclass is volledig afgestemd op de beleving en ontwikkeling van onze leerlingen. Dit zodat er daadwerkelijk een positieve impact gemaakt kan worden.  

“Ik zie een wereld voor me waar elk kind een backflip kan.”

Topsport begeleiding

In de jaren lesgeef ervaring heeft Balestra ook leerlingen begeleidt in hun topsport ontwikkeling. 
Hieronder de twee top talenten die nu aan het uitgroeien zijn tot een van de beste van Nederland!

SERVICES

Speciaal onderwijs

Freerunnen is voor iedereen

Privé training

Snel & efficient je doelen behalen

Topsport Coaching

Alles uit je talent halen 

Masterclasses

Evenementen

Van A t/m Z is mogelijk

Docenten opleiding

Hoe geef je zelf freerunning les?

Regulier onderwijs

Inspireren en impact maken 

Interesse?

Kom nu in contact door te bellen, mailen of appen! We denken en kijken graag mee hoe we elkaar kunnen versterken en bij kunnen dragen aan jullie doelen!

Meer en vaart 358 K8, 1068LH, Amsterdam
info@lucianobalestra.nl
+31 6 262 411 67