Neemt Luciano deel aan Kamp van Koningsbrugge?

Luciano is een gedreven sporter die het best in zichzelf naar boven wilt halen. Hieronder vind je een beschrijving van Luciano.

Luciano Balestra

De 25-jarige Luciano Balestra uit Amsterdam is professioneel freerunner en behoort tot TeamNL, waarmee hij de Olympische Spelen wil halen. Hij is niet alleen goed in die sport – en doet ook veel aan cardio- en krachttraining – hij is ook ondernemer op het gebied van freerunning. Zo heeft hij inmiddels zij vierde Freerun University geopend. Samen met Gaetano Carretto heeft hij freerunhallen in Uithoorn, Houten, Heerenveen en – recent geopend – in Amsterdam. Op het profiel van de deelnemers aan Kamp Van Koningsbrugge lees ik dat Luciano Balestra vindt dat zijn leven al één op één overeenkomt met dat van een commando: weinig slaap, extreem vroeg op en jezelf pushen tot de max.

Lees het hele artikel op Vlaams Kijken.

Ook is er een artikel verschenen op de Avrotros. Lees dat artikel hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *